Clicky

In dit artikel geef ik een overzicht van gratis WordPress themes die fotografen kunnen gebruiken bij het opzetten van een fotografie website.

Ben je er zeker van dat je een gratis theme zoekt? Voor gemiddeld 50 tot 100 dollar koop je de beste WordPress themes. Daarbij ben je dit geld vaak ook kwijt aan een betaalde Pro versie. De kwaliteit van professionele WordPress themes ligt erg hoog. Je koopt complexe producten voor een beperkt bedrag. Daarbij helpt jouw aankoop de themebouwer aan budget om het theme verder te professionaliseren. Daar profiteer je uiteindelijk zelf ook weer van. Bekijk mijn artikel met adviezen waar je de beste WordPress themes kan kopen. Kies je toch voor de gratis oplossing? Helemaal goed. Lees de ins- en outs in het artikel Gratis WordPress themes.

Favoriete theme: Rife

Mijn favoriete gratis WordPress theme voor fotografen is Rife. Rife is gemaakt door Apollo13, een ervaren ontwikkelaar. Het theme is extreem flexibel. Je kan er alle kanten mee op zonder te programmeren. Voorwaarde is wel dat je de tijd moet nemen om alle mogelijkheden te leren kennen. Anders zie je al snel door de bomen het bos niet meer.

Gratis fotografie themes

Multipurpose themes

Een multipurpose theme is een WordPress theme dat je kan gebruiken voor verschillende doeleinden. Deze themes zijn dus ook erg geschikt voor muzikanten, dj’s en bands. Ik heb een overzicht gemaakt van de beste gratis multipurpose themes. Als je met je muis op de afbeelding klikt, ga je naar de pagina van het theme.

Betaalde themes en plugins

Er is veel aanbod van zowel themes als plugins voor fotografie websites. In het artikel WordPress themes en plugins voor fotografie websites adviseer ik welke themes en plugins je het beste kan gebruiken voor het opzetten van je fotografie website.

Profiel van de auteur

Erwin van Ginkel

Als B2B Marketing Consultant help ik bedrijven om (internationale) groeiambities te realiseren. Ik gebruik daarvoor Account Based Marketing, Inbound Marketing of een combinatie van beide. Mijn expertise en ervaring sluit het beste aan bij het B2B bedrijven in het mkb. Met name bedrijven die SaaS (software), IT of technologie verkopen. Ook help ik startups zichzelf te positioneren.

De afgelopen 10 jaar heb ik tientallen bedrijven mogen adviseren, waaronder beursgenoteerde en wereldwijd opererende bedrijven.

Lees verder over Erwin...

3 Reacties

Reageer