In dit artikel geef ik een overzicht van gratis WordPress themes die compatible zijn met de populaire webshop plugin WooCommerce.

Met de plugin WooCommerce maak je van je website een webshop. Let er bij gebruik van WooCommerce op dat je theme compatible is met WooCommerce. Daardoor sluit het design van de WooCommerce pagina’s aan bij het design van de rest van de website.

Gratis?

Ben je er zeker van dat je een gratis theme zoekt? Voor gemiddeld 50 tot 100 dollar koop je de beste WordPress themes. Daarbij ben je dit geld vaak ook kwijt aan een betaalde Pro versie. De kwaliteit van professionele WordPress themes ligt erg hoog. Je koopt complexe producten voor een beperkt bedrag. Daarbij helpt jouw aankoop de themebouwer aan budget om het theme verder te professionaliseren. Daar profiteer je uiteindelijk zelf ook weer van. Bekijk mijn artikel met adviezen waar je de beste WordPress themes kan kopen. Kies je toch voor de gratis oplossing? Helemaal goed. Lees de ins- en outs in het artikel Gratis WordPress themes.

Gratis webshop themes

Ik heb een overzicht gemaakt van gratis WordPress themes voor webshops. Deze themes zijn allemaal geschikt om te gebruiken in combinatie met de WooCommerce plugins.

Multipurpose themes

Een multipurpose theme is een WordPress theme dat je kan gebruiken voor verschillende doeleinden. Deze themes zijn dus ook erg geschikt voor webshops. De meeste multipurpose themes zijn compatible met WooCommerce.

Profiel van de auteur

Erwin van Ginkel

Als online business consultant helpt Erwin b2b-bedrijven digitaal te transformeren. Dit blog is bedoeld om kleine organisaties en particulieren met een beperkt budget op weg te helpen met een WordPress website en marketing. Lees verder...

Reageer