Projecten

Neele-Vat

In 2014 zijn Vat Logisitics en Neele Logistics gefuseerd tot logistiek dienstverlener en expediteur Neele-Vat Logistics. Met 600 medewerkers, 9 vestigingen in Nederland, 250 miljoen euro omzet en 166.000 m2 opslag is de organisatie een van de grootste full-service logistieke dienstverleners van Nederland.

De organisatie verzorgt een breed palet aan logistieke diensten. Van wegtransport, zeevracht, luchtvracht tot warehousing. Qua transport is de organisatie een belangrijke speler in de markt van transport naar Duitsland, transport naar Zwitserland en transport naar Frankrijk.

Erwin van Ginkel heeft de opdracht gekregen om de online bekendheid van de organisatie te vergroten. Ik help Neele-Vat om een online strategie te formuleren en trainen medewerkers van Neele-Vat om de strategie uit te voeren.

Profiel van de auteur

Erwin van Ginkel

Als B2B Marketing Consultant help ik bedrijven om (internationale) groeiambities te realiseren. Ik gebruik daarvoor Account Based Marketing, Inbound Marketing of een combinatie van beide. Mijn expertise en ervaring sluit het beste aan bij het B2B bedrijven in het mkb. Met name bedrijven die SaaS (software), IT of technologie verkopen. Ook help ik startups zichzelf te positioneren.

De afgelopen 10 jaar heb ik tientallen bedrijven mogen adviseren, waaronder beursgenoteerde en wereldwijd opererende bedrijven.

Lees verder over Erwin...

Reageer