SiteOrigin

Ik ben enthousiast over SiteOrigin! Allereerst zijn zij de ontwikkelaar…

Apollo13

Rife is een fantastisch gratis theme. Er zijn weinig gratis themes…

Colorlib

De Colorlib themes zijn volledig gratis. Dat betekent dat de…

Cryout Creations

Persoonlijk ben ik erg enthousiast over de gratis themes van…

Press Customizr

De twee gratis themes van Press Custom zijn erg flexibel. Je…

ThemeGrill

ThemeGrill is een theme shop uit Nepal. ThemeGrill behoort tot de bekende aanbieders van gratis WordPress themes in de officiële WordPress repository. De themes zijn op meer dan 300.000 websites geïnstalleerd. Er worden door ThemeGrill 18 gratis WordPress themes aangeboden. De themes hebben een betaalde Pro versie met meer functionaliteiten. De populairste themes van ThemeGrill zijn Flash (multipurpose theme), Spacious (business theme) en Colormag (magazine theme).

aThemes

aThemes is een van de populairste aanbieders op de WordPress repository. De themeshop biedt prachtige gratis themes met ruime aanpassingsmogelijkheden. Er is keuze uit meer dan 20 themes die voor een variëteit van doeleinden ingezet kunnen worden. Van zakelijk tot persoonlijke websites en blogs. De Pro versie van de themes biedt extra mogelijkheden, maar is niet per se noodzakelijk om een mooie website op te zetten.

ThemeIsle

ThemeIsle themes zijn de populairste items in de officiële Wordpress themedirectory en zijn beschikbaar in zowel een gratis als betaalde pro versie (freemium). ThemeIsle heeft meer dan 470.000 gebruikers. De themes laten zich beschrijven als rechttoe-rechtaan, eenvoud, no-nonsense, strak design. Populaire themes zijn Zerif, Hestia en ShopIsle.

FameThemes

De themes van FameThemes zien er goed uit. De mogelijkheden om…