Template Monster

Template Monster is met 1.400 WordPress themes de theme shop met het grootste aanbod van themes. Voor fotografen worden er ruim 200 WordPress themes aangeboden. Focus van de themes ligt op het design & presentatie foto portfolio. Verwacht geen specifieke fotografie functionaliteiten in de themes. Gebruik daarvoor externe plugins.

Creative Market

Creative Market is een marktplaats voor online producten. Veel kleine theme shops verkopen hun themes via de marktplaats. In totaal worden er meer dan 3.000 themes te koop aangeboden. Voor fotografen worden er meer dan 90 WordPress themes aangeboden.

Themeforest

ThemeForest is met meer dan 12.000 themes de grootste marktplaats voor WordPress themes. Op Themeforest worden kwalitatief hoogwaardige themes verkocht. Flexibele, maar tevens complexe, multipurpose themes domineren de marktplaats. Voor fotografen zijn er meer dan 1.000 WordPress themes beschikbaar.

ThemeForest (Envato)

ThemeForest is met meer dan 12.000 themes de grootste marktplaats voor WordPress themes. Op Themeforest worden kwalitatief hoogwaardige themes verkocht. Flexibele, maar tevens complexe, multipurpose themes domineren de marktplaats.