Array Themes

Array Themes is een in portfolio themes gespecialiseerde theme…

Graph Paper Press

Graph Paper Press is in 2007 opgericht door Ted Allender (Verenigde Staten). Allender heeft zijn fotografie hobby en zijn beroep als web designer gecombineerd door WordPress themes te maken voor fotografen. Hebben zich altijd gericht op WordPress themes voor fotografen en portfolio websites. De afgelopen jaren heeft Graph Paper Press e-commerce functionaliteiten in hun themes geintegreerd wat fotografen, kunstenaars en designers in staat stelt om hun producten via de website te verkopen. 

Press75

Press75 is een theme shop met een lange geschiedenis. De shop…

Photocrati

Photocrati van Imagely is al jaren op de markt als een gespecialiseerde theme shop voor fotografie websites. Een aantal jaar geleden hebben ze de populaire gallery plugin NextGEN gallery overgenomen en zo hun positie verstevigd onder fotografen. Photocrati is gebaseerd op een flexibel framework waarmee fotografen zelf invulling kunnen geven aan het design van de website en de weergave van het foto portfolio. Het Photocrati framework heeft diverse functionaliteiten specifiek voor fotografen geïntegreerd. Meer dan 18.000 fotografen hebben Photocrati gebruikt om hun website mee te bouwen.

ThemeTrust

Ontwerper en ontwikkelaar Henry Jones uit Tennessee (Verenigde Staten) lanceerde ThemeTrust in augustus 2010. De themes op ThemeTrust kenmerken zich door minimalistisch design. Het populairste theme van ThemeTrust is momenteel Create. In combinatie met de geintegreerde pagebuilder van Site Origin is dit een flexibel multipurpose theme, waarmee je websites voor diverse doeleinden kan bouwen. De ThemeTrust themes kan ik van harte aanbevelen aan mensen met beperkte technische kennis.