FameThemes

De themes van FameThemes zien er goed uit. De mogelijkheden om aanpassingen te doen zijn beperkter.

Belangrijkste themes

FameThemes biedt 10 gratis WordPress themes aan. OnePress is veruit het populairste gratis theme. Het theme is op meer dan 50.000 websites geïnstalleerd. Een ander populair theme is Screenr met meer dan 10.000 installaties.

Design

De themes van FameThemes zijn mooi ontworpen. Minimalistisch design met mooie typografie. De vormgever is neutraal, zodat de themes voor meerdere doeleinden ingezet kunnen worden.

Flexibiliteit

De gratis themes van FameThemes zijn beperkt flexibel. Het is wel mogelijk om een aantal kleuren aan te passen. Typografie en kleuren van lettertypes zijn niet in de gratis versie aan te passen. Ook is het niet mogelijk om de header aan te passen.

Plugin compatibility

De themes zijn compatible met WooCommerce. Het is me niet bekend of de themes ook met andere themes compatible zijn.

Support

Er is beperkte documentatie beschikbaar per theme. Vragen kunnen worden gesteld via het support forum van de WordPress repository. Daarop wordt adequaat gereageerd door FameThemes. Priority Support is onderdeel van de Pro versie van de themes.

Pro

De Pro versie van de themes biedt een aantal extra functionaliteiten en priority support. In de Pro versie krijg je vooral de mogelijkheid om de homepage naar wens in te richten middels een diversiteit van modules.

Over FameThemes

FameThemes is opgericht in 2013. De organisatie biedt 10 verschillende gratis themes aan. Het meest populaire gratis theme van FameThemes is OnePress met meer dan 50.000 installaties. De FameThemes zijn goed ontworpen.