Graph Paper Press

Graph Paper Press is in 2007 opgericht door Ted Allender (Verenigde Staten). Allender heeft zijn fotografie hobby en zijn beroep als web designer gecombineerd door WordPress themes te maken voor fotografen. Hebben zich altijd gericht op WordPress themes voor fotografen en portfolio websites. De afgelopen jaren heeft Graph Paper Press e-commerce functionaliteiten in hun themes geintegreerd wat fotografen, kunstenaars en designers in staat stelt om hun producten via de website te verkopen. 

Graph Paper Press is in 2007 opgericht door Ted Allender (Verenigde Staten). Allender heeft zijn fotografie hobby en zijn beroep als web designer gecombineerd door WordPress themes te maken voor fotografen. Allender heeft zich altijd gericht op WordPress themes voor fotografen en portfolio websites. De afgelopen jaren heeft Graph Paper Press e-commerce functionaliteiten in hun themes geintegreerd zodat fotografen ook foto’s via hun website kunnen verkopen. Graph Paper Press bieden momenteel ook geïntegreerde e-commerce functionaliteiten aan, waardoor gebruikers afbeeldingen via de website kunnen verkopen. Er zijn 60 themes beschikbaar die worden gebruikt door meer dan 300.000 gebruikers.

Profiel van de auteur

Erwin van Ginkel

Als B2B Marketing Consultant help ik bedrijven om (internationale) groeiambities te realiseren. Ik gebruik daarvoor Account Based Marketing, Inbound Marketing of een combinatie van beide. Mijn expertise en ervaring sluit het beste aan bij het B2B bedrijven in het mkb. Met name bedrijven die SaaS (software), IT of technologie verkopen. Ook help ik startups zichzelf te positioneren.

De afgelopen 10 jaar heb ik tientallen bedrijven mogen adviseren, waaronder beursgenoteerde en wereldwijd opererende bedrijven.

Lees verder over Erwin...