Press75

Press75 is een theme shop met een lange geschiedenis. De shop werd in 2008 opgericht de Jason Schuller en behoorde tot de eerste theme shops met professionele Premium WordPress themes. In 2014 heeft Schuller Press75 verkocht aan het bedrijf Westwerk. Schuller was een groot voorstander om WordPress themes eenvoudig te houden. De focus moet volledig op design liggen en niet op functionaliteiten. De themes van Press75 zijn dan ook mooi ontworpen en zijn met name geschikt voor portfolio websites. Press75 is niet meer zo populair als voorheen. Maar ik blijf persoonlijk een zwak houden voor de eenvoud en het design.

Profiel van de auteur

Erwin van Ginkel

Als B2B Marketing Consultant help ik bedrijven om (internationale) groeiambities te realiseren. Ik gebruik daarvoor Account Based Marketing, Inbound Marketing of een combinatie van beide. Mijn expertise en ervaring sluit het beste aan bij het B2B bedrijven in het mkb. Met name bedrijven die SaaS (software), IT of technologie verkopen. Ook help ik startups zichzelf te positioneren.

De afgelopen 10 jaar heb ik tientallen bedrijven mogen adviseren, waaronder beursgenoteerde en wereldwijd opererende bedrijven.

Lees verder over Erwin...