2 antwoorden
 1. Henk van der Meij
  Henk van der Meij zegt:

  Dag Erwin,
  Wij, Henk&Barbera, zijn bezig met de ontwikkeling van een minicamping in Zeeland. We willen graag ook aan de slag met het bouwen van een website. Via jouw site leren we snel! Het is een ons onbekende wereld die we zeker willen ontdekken maar we hopen voor al te grote fouten te worden behoed, door eerst maar eens in te lezen. We hebben in ieder geval twee domeinnamen gekocht. Nu komt het ‘echte’ werk. Veel keuzes te maken dus. Het je een soort stappenplan voor ons om door de bomen heen het bos te zien. We horen het graag.

  • Erwin van Ginkel
   Erwin van Ginkel zegt:

   Beste Henk en Barbara, wat een mooi avontuur. Superveel succes ermee. Een website gaat grote waarde hebben voor iedereen die zich oriënteert om op de camping te komen.

   Allereerst is de keuze belangrijk of je zelf gaat hosten of via WordPress.com. Zelf heb ik geen stappenplan, maar WP beginner heeft een plan als je zelf wilt hosten: https://www.wpbeginner.com/guides/

   In jullie geval zou ik wellicht toch overwegen om te kiezen voor WordPress.com of voor een WordPress alternatief. Tenzij je alle boekingen via de website wilt regelen, zal het technisch geen ingewikkelde website zijn. En een minicamping zal veel aandacht vragen. Dan wil je niet dat je veel tijd kwijt bent aan de techniek van de website. WordPress.com of een WordPress alternatief heb je al voor €10 per maand (en goedkoper als je goed zoekt).

   Succes met het avontuur!
   Erwin

Reacties zijn gesloten.