You’ve got mail…

Beste [voornaam],

Je kent me nog niet. Ik ken jou ook niet. Dat maakt ook niet uit. Je hoeft alleen maar onze klant te worden. Dan kunnen we geld aan je verdienen en dan kunnen we onze groei doelstellingen behalen.

Mogelijk heb je daar geen behoefte aan omdat je druk bent met je eigen dingen. Geen probleem, ik zoek namelijk een probleem uit dat jij hebt. Datgene waarvan jij wakker ligt. En dat gaan wij oplossen!

En dan wil jij heel graag klant worden en onze omzet omhoog stuwen. Je wordt onze ambassadeur! Hoe geweldig is dat?

Ik heb alleen nog een probleem. Ik ken jouw problemen niet echt. Ik weet niet hoe ik je kan raken. Hoe ik je kan helpen. Daarvoor zou ik je moeten leren kennen, maar dat is geen doen met de duizenden mensen die ik target.

Dus misschien kan je vertellen wat jouw problemen zijn, dan kan ik dat oplossen.

Ik hoor graag van je.

[Marketeer]